Skip to content Skip to footer

Theaterfestival De Belcrumroute

Op 12 en 13 mei 2023 organiseerde Teater ‘77 Theaterfestival ‘De Belcrum Route’. Met 3 theatervoorstellingen op verrassende locaties, op loopafstand van elkaar in de hipste wijk van Breda: de Belcrum. Bezoekers wandelde mee en lieten zich onderdompelen in mooie verhalen. Na de voorstellingen sluiten we af met een gezellige nazit bij MotMot Gallery.

Over de voorstellingen

Rimpeling
Fabiënne en Robèrt zijn een succesvol echtpaar. Ze zijn verhuisd naar een prachtig nieuw huis en hebben net hun zilveren huwelijk achter de rug. Veroorzaakt het huwelijkscadeau of de nabijheid van de nieuwe buren de deining in hun samenzijn? 

Door Ingrid van Doorn & Thieu de Groen 

De koning te rijk
Heleen heeft het zwaar… ze is wel toe aan iets nieuws in haar leven: een man die haar leven gaat opvrolijken! Richard heeft het gemaakt. Het enige dat hij nog mist is een leuke vrouw die glans geeft aan zijn bestaan. 

Door Chantal de Bruijn & Jan Mus

Elysion
Het is mei 2045. Inmiddels is de temperatuur gestegen naar 52 graden en de situatie begint nijpend te worden. De watertoren staat op de nominatie om omgebouwd te worden tot opvanglocatie. Maar voor wie is deze veilige haven eigenlijk bestemd?

Door Stephanie van der Harst, Antoine van Riel & Casper Wissink

Theaterfestival De Belcrumroute

Een theaterfestival met 3 voorstellingen op verrassende locaties in de hipste wijk van Breda: de Belcrum.

RegisseurPaul TerwijnSpelersAntoine van Riel, Casper Wissink, Chantal de Bruijn, Ingrid van Doorn, Jan Mus, Stephanie van der Harst, Thieu de GroenTechniekNico JongenelenData12 en 13 mei 2023PlaatsMotMot gallery & De BelcrumwatertorenShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.