Skip to content Skip to footer

Theaterfestival Breda

“Lang geleden in een dorpje hier ver vandaan, werden twee jonge mensen wanhopig verliefd op elkaar. Het meisje was de dochter van de slimste man van het dorp. Hij vond haar geliefde niet goed genoeg voor zijn dochter, want de jongeman was nog nooit naar school geweest… De slimme man dwong zijn dochter te trouwen met een geleerde man. De jongeman stierf van verdriet en zijn vader sprak hij een vreselijke hoek uit op het dorp… of was het nou doek? In ieder geval, iedereen zou dom geboren worden en nooit het dorp kunnen verlaten totdat de koek opgeheven wordt…”

Theaterfestival Breda

Teater ’77 heeft speciaal voor het Theaterfestival Breda de familievoorstelling Kierewiet (6+) gemaakt. Te zien tijdens the family edition van het festival op zondagmiddag 28 oktober 2012 in Podium Bloos.

RegisseurAnouk van den Berg. Muziek: Bram SchouwAuteurGebaseerd op 'Fools' van Neil SimonSpelersJohan Huijbregtse, Esther, Bernadette van den Driest, Andreas Hardenbol, Petra Hondius en Ingrid van Doorn.Data28 oktober 2012PlaatsPodium Bloos, Speelhuislaan 153, BredaShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.