Skip to content Skip to footer

Kaatje is verdronken

Koppe (de tuinman) moet ervoor zorgen dat de tuin er weer netjes bij ligt om zo te voorkomen dat er  jongens in de tuin komen zoeken zijn naar zijn hitsige dochter Ka. Maar is Koppe wel een tuinman of is er meer aan de hand? En dat geheimzinnige gedoe tussen Johannes en Koppe, dat roept ook vragen op.

Rolverdeling:

Ingrid van Doorn: Ka
Gerard Heinink: Johannes
Marleen Neven: Gravemaker, muzikant en kabouter
Esther Scheefhals: Irma
Rob Wilting: Muzikant en Koppe

Kaatje is verdronkenKoppe (de tuinman) moet ervoor zorgen dat de tuin er weer netjes bij ligt om zo te voorkomen dat er jongens in de tuin komen zoeken zijn naar zijn hitsige dochter Ka. Maar is Koppe wel een tuinman of is er meer aan de hand? En dat geheimzinnige gedoe tussen Johannes en Koppe, dat roept ook vragen op.

We maken kennis met Johannes en zijn vrouw Irma, die samen met hun dochter ergens begin jaren zestig een kleinburgerlijk gezinnetje vormen. Gedrieën hebben ze een vergadering waarbij vader besluit dat er nodig een tuinman moet komen….”Hoezo een tuinman?”.

RegisseurPaul TerwijnAuteurAlex van WarmerdamSpelersIngrid van Doorn, Gerard Heinink, Marleen Neven, Esther Scheefhals, Rob WiltingData25, 26 mei en september 2002PlaatsZaal 77, Markendaalseweg 75, BredaShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.