Skip to content Skip to footer

Een bijzonder prettig vergezicht

In het stuk staat de relatie tussen Ingrid en Sylvia centraal, zij hebben er op een zeer unieke en ludieke manier voor gekozen de verhouding tussen een moeder en dochter weer te geven. Beiden vrouwen dagen elkaar uit, stimuleren elkaar en zetten elkaar aan het denken. Er is echter een stoorzender, Otto, die op zoek is naar de waarheid! Hij interrumpeert, maar maakt ook deel uit van het spel dat de twee dames spelen. En dan zijn er nog twee bovenburen, die op hun eigen manier een bizarre rol in het geheel spelen.

“Een bijzonder prettig vergezicht” is oorspronkelijk door Paul Haenen geschreven voor Mary Dresselhuys. Dit weerhoudt Teater’77 en Rachel Zweije echter niet er een eigentijdse versie van te maken.

Een bijzonder prettig vergezicht

”Een bijzonder prettig vergezicht” is een zoektocht naar de waarheid en mondt uit in een bijzonder prettig aangezicht. Een frisse duik in de diepte, maar met genoeg momenten om naar adem te happen!

RegisseurRachel ZweijeAuteurPaul HaenenSpelersIrina Coomans, Janneke Kraanen, Mirjam Moviat, Joost van Pagée en Nathalie WirkenData12, 13, 14 mei en 8, 9 juni 2000PlaatsBoulevard, Breda en PICOS, Den BoschShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.