Skip to content Skip to footer

Assepoes en Kak! (6+)

Assepoes
Teater ’77 speelt een eigentijdse versie van het overbekende sprookje.

“Papa, ik heb gedroomd dat ik iemand anders was. Van buiten was ik nog hetzelfde, maar van binnen was ik iemand anders. Snap je dat?”
Petemoei mag dan kunnen toveren maar ze verlangt van Assepoes dat die er zelf ook wat voor doet voordat ze uiteindelijk lang en gelukkig mag leven met haar prins. Een ritmisch, humoristisch en licht-ironisch stuk voor jong en oud over het geloven in en najagen van je dromen.

Regie: Claudia Maser
Spel: Lonneke Verhaart, Monique Drent, Rob Wilting, Annemiek Jansen, Femke van Nispen, Kirsten van Oijen en Andreas Hardenbol

KAK!
Mevrouw Mol krijgt op een dag een brief die stinkt op haar hoofd en dat terwijl ze nog maar net wakker is. Ze wil graag weten wie haar zomaar vieze post stuurt. Ze besluit daarom op onderzoek uit te gaan langs loketten en bedrijven die haar wel eens post zouden kunnen sturen.

Regie: Simone de Kuyper
Spel: Angie Cotrotsos, Anton Geers, Reginald Kluijtmans, Rex Staneke

Assepoes en Kak!

Familievoorstellingen van Teater ’77 en De Boulevard All Stars

RegisseurClaudia Maser en Simone de KuyperSpelersLonneke Verhaart, Monique Drent, Rob Wilting, Annemiek Jansen, Femke van Nispen, Kirsten van Oijen en Andreas Hardenbol EN Angie Cotrotsos, Anton Geers, Reginald Kluijtmans en Rex StanekeData4 en 8 november 2015PlaatsZaal 77, Markendaalseweg 75, BredaShare

Markendaalseweg 75, Breda
info@teater77.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Privacy*

GEREALISEERD DOOR STEPH SEES, MET THEMEREX © 2024 THEATER ’77.