Teater '77

  • GEANNULEERD Helden van het vlakke land

    De helden van het vlakke land gaan in lockdown, helaas noodzakeli...

    lees verder >>

Geweten. Een Bredase familie in oorlogstijd.(uitverkocht)

Tijdens deze voorstelling blikt Pieter terug op zijn jonge jaren in Breda tijdens de oorlog. Hij is een ijverige leerling op het Stedelijk Gymnasium en helpt in zijn vrije tijd zijn vader in de apotheek van zijn oom. Pieter, zijn vader en oom Albert moeten tijdens de oorlog verschillende keuzes maken. Maar wat is nu de juiste...

Geweten is gebaseerd op diverse waargebeurde verhalen en feiten, opgetekend door ooggetuigen van de oorlogsjaren in Breda. De personages in deze voorstelling zijn fictief.

4 mei
Wij spelen ook op zaterdag 4 mei en aangezien ons onderwerp nauw samenhangt met de dodenherdenking hebben wij het voornemen hier iets bijzonders mee te doen. Graag willen wij samen met buurtbewoners, toeschouwers en spelers twee minuten stilte houden. Wij verzamelen om 19.45 uur op het schoolplein. Er zal een korte toespraak gehouden worden waarna de Last Post gespeeld wordt om de twee minuten stilte in te luiden. U bent bij deze van harte uitgenodigd. De voorstelling (uitverkocht) begint gewoon om 20.30 uur.

BN DeStem Toneelprijs 2013
Geweten won de BN DeStem Toneelprijs 2013.

Locatie

Deze voorstelling wordt gespeeld op de zolder van de St. Josephschool. Helaas is deze ruimte niet bereikbaar voor rolstoelen. Bent u slecht ter been, kom dan ruim op tijd zodat u genoeg tijd heeft om rustig naar uw plaats te gaan.

Foto's
Bram Schouw

<Vorige pagina

Hieronder staan foto's van deze voorstelling, klik op de foto voor een vergroting

Bestelformulier

ReserveringformulierSelecteer een voorstelling
nieuwsbrief

nieuwsbrief
...